Общи условия за ползване

Условия за ползване

Тези условия за ползване се отнасят за използването на сайта https://www.dostavka-ola.com/


Ola Taste of MED може да изменя oбщите условия от време на време. Ползвайки сайта, Вие се съгласявате с тези условия и е Ваша отговорност да се осведомявате регулярно с всякакви възможни промени и допълнения.

Ако не сте съгласни с тези условия, моля да не използвате сайта. Ако продължите да използвате сайта, Вие сте обвързани от общи условия.

ДОСТЪП

Ако сте непълнолетни (на възраст под 18 години), не можете да се регистрирате на сайта. Въпреки това, можете да използвате услугите на сайта под надзора на родител или настойник, който се съгласява да бъде обвързан с тези условия.


УСЛУГИ

На сайта може да се правят предварителни заявки от менюто на Ola Taste of MED. Изпълнените поръчки се доставят до адрес на клиента.

Промени в направени поръчки може да се направят с телефонно обаждане на тел. 0886 122 770 с в рамките на 5 минути след подаване на поръчката. Промени след този срок и/или не по посочения по-горе начин не се приемат.

Може да се ползват на Сайта и Услугите, чрез създаване на клиентски профил.


РЕГИСТРАЦИЯ И КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

Ola Taste of MED е Администратор на Лични данни регистриран в КЗЛД, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен номер 331523. Във връзка с извършването на услугите на сайта, може да събираме определена лична информация за вас, за целите на регистрацията. Ако решите да не предоставите тази информация, може да не бъдем в състояние да Ви обслужим.


След като завършите регистрацията, системата създава потребителски профил, в който може да влезет с потребителското си име и парола. Моля проверете внимателно данните си, за да се избягват забавяния и неточности.Моля, не се споделя информацията за профила си. Вие сте отговорни за всички дейности и транзакции, извършени чрез вашия профил. Незабавно ни уведомете за всяко неоторизирано използване на информация в профила Ви или всяко друго нарушаване на сигурността. Ние не носим отговорност за загуби или щети, произтичащи от Вашето неспазване на тази разпоредба.


ПЛАЩАНИЯ

Можете да платите за поръчките на сайта ни чрез кредитна / дебитна карта, системите ePay.bg, EasyPay в момента на поръчката, или в на касата на Ola Taste of MED.


Канселации и възстановени суми

Канселации се приемат до 5 минути след като поръчката е направена онлайн, след обаждане по телефона на номер 0886 122 770. За канселации след този период Ola Taste of MED си запазва правото да се изисква частично или цялостно заплащане на поръчката.

КОНТАКТ

Можете да се свържете с нас на телефон 0886 122 770

Мейл office@ola-bg.com или на адрес Ян Палах 10, Варна, Палах център, офис Ola Taste of MED.

 

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕРМИНИ

КЛИЕНТ /ВИЕ - всеки, който посещава сайта и/или използва услугитепредоставени от Ola Taste of MED

OLA TASTE OF MED/НИЕ – Ola Taste of MED е регистрирана марка на Зебрано ЕООД със седалище на управление бул.“Ян Палах“10, Варна, МОЛ Илинка Георгиева

САЙТ/САЙТА – www.ola-bg.com

УСЛУГИ/УСЛУГИТЕ – всички услуги, описани в точка „Услуги“ в тези условия