За нас

Ние от OLA обичаме храната! Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтин и подправки от градината.

Вече 10 години предлагаме здравословна и вкусна алтернатива на традиционните решения за бързо хранене в търговските центрове и при онлайн доставките. Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Тя се състои основно от много на брой, но малки на количество ястия. Ключът е в разнообразието, което при нас е обилно - от ароматни разядки през вкусно крехко месо до чудни десерти с маскарпоне.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява зареждаме продукти от българските градини, които стават главните действащи лица в сезонните ни предложения.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения, приготвени като у дома.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всичките ни ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Готвим с грижа за теб, всеки ден, при най-строги мерки за хигиена и безопасност. Опитай ни! Поръчай вкусно хапване за дома и офиса от нас!